Dressyrcentrum

_DSC1955_DSC2126

dtb
Hästskötare!
Vi söker två hästskötare till teamet på Brolöten med start omgående nu i december. Tävlingsstall med ca. 30 dressyrhästar, från unghästar upp till Grand Prix. Vi söker dig som är ansvarsfull villig att lära och inte rädd för att ta i. Om du har rätt ambitioner och är en teamplayer finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom dressyren. Vi har ett stort team med många framgångsrika elever som i grunden bygger på kärlek till hästarna, jobb, ödmjukhet och samarbete. I praktiken ingår ansvara för tävlingshästar, unghästar, hingstar samt vanlig stallskötsel. Följa med på dressyrtävlingar och träningar runt om i Sverige.
Vi bedriver också konferenser och dressyrkurser. Boende finns på gården. Möjlighet att ta med egen häst finns, men vi söker i första hand någon utan egen häst. Det finns möjlighet till ridning varje dag för dig som inte har häst. Vi har cirka tjugotalet praktikanter som kommit in på Hippologen efter praktik hos oss.
Chris Brolin b-tränare, Emelie Brolin b-tränare och Grand Prix ryttare hjälper dig med träning. Du bör vara minst 18år och det är en fördel att ha körkort.
Maila cv till: info@broloten.se så hör vi av oss till dig!

Välkommen till
Brolötens Dressyrcentrum

Dressyrcentrum har en omfattande tävlings, kurs- och utbildningsverksamhet samt försäljning av kvalitetshästar för dressyr.
Vi har bl a dressyrkurser året om, både för Er med egen häst och för Er som inte har egen häst.
Vi erbjuder också träningar både på Brolöten som på andra platser, enligt överenskommelse.


Härtligt välkomna in och ta del av vår verksamhet, tävlingsinformation och erbjudanden. Klicka på några av sidorna överst som finner Ert intresse.

​Dressyrcentrum
Chris, Emelie och Christian.

_DSC1952_DSC2093_DSC2251