Anmälan

Vänligen läs igenom anmälningsreglerna nedan innan ni anmäler. Vid anmälan förbinder man sig till dessa.

Välj kurs: *

Namn: *

E-post: *

Född: *

Adress: *

Telefon: *

Telefon målmsman: *

Varit på Brolöten tidigare?: *

Om JA, vilken häst red du då:

Önskemål, allergi, vegeterian, rumskamrat, typ av häst etc:

Vikt: *

Längd: *

Ridvana: *

Utbildningsståndpunkt, hur mycket man kan: *

Om egen häst:

Hästens namn:

Hästens ålder:

Hästens meriter:


Vänligen läs igenom anmälningsreglerna nedan innan ni anmäler. Vid anmälan förbinder man sig till dessa:
OBS! Brolöten har fem dagar på sig att kontakta dig efter din anmälan. Då kurserna kan ha hunnit bli fullbokade.
Hör eleven/målsman icke av Brolöten fem dagar efter anmälan kan inbetalningen göras. Vid kurs på Brolöten ska kursdeltagare ha en egen olycksfallsförsäkring. Anmälningsavgiften är 2500:-, avgiften är bindande. Resterande betalas in på bankgiro senast 7 dagar före ankomst. Vid betalning ange namn på ELEV kursnummer och kursdatum viktigt att all info kommer med. Exempel: Emma Andersson, Läger 7 14-17 juli.

Vid färre än tre anmälningar flyttas man över till en kurs som är fler bokningar på men då kontaktar vi DIG.
Om anmälningsavgiften inte inkommit inom 7 dagar kan vi inte garantera platsen. Vid sjukdom på elev eller häst kan eleven flyttas fram till ett senare kurstillfälle om plats finns. Återbetalning på anmälning eller kursavgift sker inte då anmälan är bindande.

För oss på Brolöten är det viktigt att våra kunders personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. En ny förordning GDPR (General Data Protection Regulation) har trätt i kraft i hela EU den 25 maj 2018.

Policy:
När ni skickar förfrågningar och anmälningar till oss om kurser och arrangemang via hemsidan ligger era adresser kvar i Brolötens mailbox för att vi skall kunna skicka er ny information. Vill ni inte ha fler mail av oss är det bara att kontaktar oss så tar vi genast bort era uppgifter ur Brolötens mailbox. Vad det gäller era uppgifter vid anmälan på hemsidan gäller samma sak. Om ni registrerar er där och sen inte vill att vi sparar er information skriv det i anmälan eller kontakta oss så plockar vi bort er från sändlistan.
Era mejladresser ges självklart inte ut till någon annan.

_DSC2065_DSC2372