Kurs utan egen häst

_DSC1903_DSC2161_DSC2782

DRESSYRKURSER
UTAN EGEN HÄST

Under det kommande året hålls ett flertal kurser i dressyr för dig utan egen häst eller ponny på Brolöten, helg och skollov.

Kursen är en unik möjlighet för dig som inte har häst att komma iväg och träna intensivt på samma häst i flera dagar, du får rida på våra utbildade hästar. Detta blir mysiga och avkopplande dagar där du samtidigt utvecklas som ryttare, after-ride med bastu, bubbelpool och en lugn stund i baren innan trerätters middag.

_DSC2930_DSC2339

Du rider en till två gånger per dag och har ett teoripass. Du får också möjlighet att se framgångsrika ryttares upplägg, vara med på deras träning och deras vardag.

Tränare är Chris Brolin, domare och B-tränare och Emelie Brolin internationell dressyrryttare och B-tränare i dressyr.

”Vi rider i ridhus eller på ridbanan om vädret tillåter.
Efter träningen äter vi trerätters middag, det finns vin och öl för vuxna.

Boende sker i mysiga, välordnade rum med hög standard. Vi har allt från enbäddsrum till rum med sex bäddar. I anslutning till rummen finns toaletter, dusch och bastu. Dessutom finns det samlingsrum med tv och video. Cirka tre minuters promenad från bostäderna ligger vår brygga i den vackra sjön Båven. I restaurangen serveras tre ordinarie måltider varje dag: frukost, lunch samt middag med dessert. Maten tillagas av vår husmor som också bakar vårt bröd. Under dagen bjuds dessutom två mellanmål. Kök och matsal har utsikt över ridhusmanegen.

Vi har spa-/relaxavdelning med bastu och jacuzzi, dessutom finns det utomhuspool och utomhus Jacuzzi.

_DSC3078_DSC3090


Ett urval av våra kurshästar                    Prislista                      Anmäl                   Hur en weekendkurs kan se ut

Kurser 2020

Sommarridläger

Läger 5, 6 dagar 19/7-24/7 FULLBOKAT FÖR DIG SOM ÄR VUXEN, finns plats för ungdom

Läger 6, 5 dagar 26/7-30/7 FULLBOKAT

Läger 7, 6 dagar 31/7-5/8 FULLBOKAT FÖR DIG SOM ÄR VUXEN

Höstens kurser 2020

18-20 September WEEKENDKURS

9-11 oktober WEEKENDKURS

24-28 oktober (höstlovskurs) 5 DAGAR

6-8 November WEEKENDKURS

20-22 November WEEKENDKURS

4-6 December WEEKENDKURS

1/1 2021-1/5-2021 (jullovskurs) 5 dagar

Är kursen du är intresserad av fullbokad? Maila oss gärna ändå det kan finans kö-lista eller hunnit ändras på grund av avbokning.

På sommarkurserna försöker vi anpassa ålder efter kurserna, därför kan i behöva kontakta er efter er anmälan om kursen inte passar.

Vi har vuxenkurser och ungdomskurser parallellt under sommaren, det brukar bli en bra avvägning då de vuxna rider för sig och ungdomarna för sig. Samt har olika boende och aktiviteter. Maxantal vuxna på sommaren är fyra per kurs.

För prislista för vuxna klicka HÄR


_DSC2195_DSC3715