Kurs utan egen häst

 

_DSC1903_DSC2161_DSC2782

DRESSYRKURSER

Under det kommande året hålls ett flertal kurser i dressyr för dig utan egen häst eller ponny på Brolöten, helg och skollov.

Kursen är en unik möjlighet för dig som inte har häst att komma iväg och träna intensivt på samma häst i flera dagar, du får rida på våra utbildade hästar. Detta blir mysiga och avkopplande dagar där du samtidigt utvecklas som ryttare, after-ride med bastu, bubbelpool och en lugn stund i baren innan trerätters middag

Du rider en till två gånger per dag och har ett teoripass med någon av våra instruktörer. Du får också möjlighet att se en professionell ryttares upplägg, vara med på deras träningar och vardag.

Hur kan en weekendkurs se ut – schema

Vi har allt från enbäddsrum till rum med sex bäddar. I anslutning till rummen finns toaletter, dusch och bastu. Även samlingsrum med tv. Rummen ligger med promenadavstånd till bryggan i den vackra sjön Båven samt en uppskattad pool. I restaurangen serveras tre måltider varje dag: frukost, lunch samt middag med dessert. Maten tillagas av vår erfaren kokerska som både bakar och lagar maten från grunden. Under dagen bjuds dessutom på hembakt fika. Kök och matsal har utsikt över ridhusmanegen.

Vi har spa-/relaxavdelning med bastu och jacuzzi, dessutom finns det utomhuspool och utomhus Jacuzzi.