Kurs med egen häst

_DSC2381_DSC2356  _DSC3043

DRESSYRKURSER

Vi har kurser för dig med egen häst eller ponny på Brolöten, helg och skollov.

Kursens ändamål är att vidareutbilda elever med egen häst, speciellt i dressyr. Vi utgår från varje enskilt ekipages nivå och skapar grupper av elever som passar ihop. Det flesta ekipage brukar normalt hålla sig från Lätt B-Lätt A nivå upp till FEI och medelsvår nivå, men alla är välkomna. En intensivkurs för dig som vill utvecklas med din hast och få inspiration.

Du rider en till två gånger per dag och har ett teoripass med någon av våra instruktörer. Du får också möjlighet att se en professionell ryttares upplägg, vara med på deras träningar och vardag.

Hur kan en weekendkurs se ut – schema

Vi har allt från enbäddsrum till rum med sex bäddar. I anslutning till rummen finns toaletter, dusch och bastu. Även samlingsrum med tv. Rummen ligger med promenadavstånd till bryggan i den vackra sjön Båven samt en uppskattad pool. I restaurangen serveras tre måltider varje dag: frukost, lunch samt middag med dessert. Maten tillagas av vår erfaren kokerska som både bakar och lagar maten från grunden. Under dagen bjuds dessutom på hembakt fika. Kök och matsal har utsikt över ridhusmanegen.

Vi har spa-/relaxavdelning med bastu och jacuzzi, dessutom finns det utomhuspool och utomhus Jacuzzi.