Kurs med egen häst


_DSC2381_DSC2356  _DSC3043

DRESSYRKURSER

Under det kommande året hålls ett flertal kurser i dressyr för dig med egen häst eller ponny på Brolöten, helg och skollov.

För dig med egen häst eller ponny både barn och ungdomar under 18 år och även för de vuxna. Kursens ändamål är att vidareutbilda elever med egen häst, speciellt i dressyr. Vi utgår från varje enskilt ekipages nivå och skapar grupper av elever som passar ihop. Det flesta ekipage brukar normalt hålla sig från Lätt B-Lätt A nivå upp till FEI och medelsvår nivå. Kursen innebär två timmars ridning dagligen och ett pass teori. På kvällarna har vi olika aktiviteter så som namnlek, brännboll, tipspromenad mm. På varje kurs anordnas också programridning. i dressyr
_DSC1915_DSC1989

Du rider en till två gånger per dag och har ett teoripass. Du får också möjlighet att se framgångsrika ungdomsryttares upplägg, vara med på deras träning och deras vardag.

Tränare är Chris Brolin, domare och B-tränare och Emelie Brolin etablerad dressyrryttare och är nu också B-tränare i dressyr.
Nytt för i år är att det nu finns möjlighet att boka en massage till din vistelse här på Brolöten. Massageterapeut Malin Nilervall kommer ut till Brolöten om intresse finns. Perfekt som avslutning på en dag fylld med aktiviteter. Läs mer om Malin på henne hemsida. För bokning kontakta Brolöten. Minst 3 deltagare krävs.

”Vi rider i ridhus eller på ridbanan om vädret tillåter.
Efter träningen äter vi trerätters middag, det finns vin och öl för vuxna.
Du kan även boka solarium och bastu, eller andra aktiviteter”.
Boende sker i mysiga, välordnade rum med hög standard. Vi har allt från enbäddsrum till rum med sex bäddar. I anslutning till rummen finns toaletter, dusch och bastu. Dessutom finns det samlingsrum med tv och video. Cirak tre minuters promenad från bostäderna ligger vår brygga i den vackra sjön Båven. I restaurangen serveras tre ordinarie måltider varje dag: frukost, lunch samt middag med dessert. Maten tillagas av vår husmor som också bakar vårt bröd. Under dagen bjuds dessutom två mellanmål. Kök och matsal har utsikt över ridhusmanegen.

Våren 2015 utökades den befintliga spa-/relaxavdelningen med en pool och jacuzzi. Dessa finns tillgängliga vid förfråga. Sedan tidigare finns också solarium och bastu.

_DSC3078_DSC3090

 Anmäl                              Prislista                             Hur en weekendkurs kan se ut

Höstens kurser 2018

7/9-9/9 Weekendkurs (finns plats kvar för dig med egen häst)
28/9-30/9 Weekendkurs
12/10-14/10 Weekendkurs
26/10-28/10 Weekendkurs
30/10-3/11 Höstlovskurs 5 dagar
16/11-18/11 Weekendkurs
7/12-9/12 Weekendkurs
1/1-5/1-2019 Jullovskurs

Är kursen du är intresserad av fullbokad? Maila oss gärna ändå det kan finans kö-lista eller hunnit ändras på grund av avbokning.

På sommarkurserna försöker vi anpassa ålder efter kurserna, därför kan i behöva kontakta er efter er anmälan om kursen inte passar.

Vi har vuxenkurser och ungdomskurser parallellt under sommaren, det brukar bli en bra avvägning då de vuxna rider för sig och ungdomarna för sig. Samt har olika boende och aktiviteter. Maxantal vuxna på sommaren är fyra per kurs.

För prislista för vuxna klicka HÄR


_DSC1947_DSC1934