Ridlektioner

_DSC2055 _DSC2730

På Brolötens har vi mångårig erfarenhet av utbildning av både häst och ryttare. Vi erbjuder dig privatlektioner för dig både med och utan egen häst mestadels vardagar men även vissa helger i mån av tid. Chris Brolin är B-tränare och med segrar och placeringar upp till Grand Prix. Emelie Brolin är B-tränare och har segrar och placeringar upp till och med internationell Grand Prix.

Under senaste åren har vi många elever som visat framfötterna på tävlingsbanorna. Framförallt på ungdomssidan där vi har flertalet ponny och juniorelever som plockat segrar och placeringar på internationell nivå. De har representerat Sverige på Nordiska och Europamästerskap. På Nordiska Mästerksapen 2013 tog två av Emelies elever medaljer.

_DSC1965 _DSC2381 _DSC3060

Privatlektion på Brolötens hästar:
Vi har flertalet hästar på anläggningen som är utbildade upp till minst medelsvår dressyr. Kanske har du fastnat i utveckling med din egna häst? Nyfiken på att pröva galoppombyten på en utbildad häst? En privatlektion på Brolötens hästar kostar 800:-. Vid intresse, kontakta Chris eller Emelie för bokning.


Privatlektion på egen häst:
Privatlektion för Chris eller Emelie på din egna häst:
En privatlektion för Chris kostar 600:- 45 minuters pass.
En privatlektion för Emelie kostar 500:- 45 mintuers pass.

Brolöten ligger endast en timmes bilväg från Stockholm så vi har många elever som väljer att åka till oss på vardagar efter arbetet.