Till dig som anmält dig

_DSC2612_DSC2741
Vad kul att du vill komma till oss för ett fartfyllt och vidareutvecklade ridläger. Här kommer information till dig som anmält sig till något av våra ridläger!

Utrustning
Sängkläder (påslakan, underlakan, örngott), handduk, badlakan, badkläder, regnkläder, ridkläder, gummistövlar, ridstövlar, ev. sporrar, oömma kläder, varm tröja. Toalettartiklar, myggstift, ridhjälm, anteckningsblock, och ev. tvättmedel.

Kom ihåg att vi rekommenderar märkning av all utrustning. All utrustning ska också vara tvättad med tanke på smittorisk.
_DSC3167
För er med egen häst:
Träns, sadel, benlindor och el. benskydd, dressyrspö, ev. sporrar, longerlina, ryktsaker, sjukvårdsartiklar, knoppgummisnoddar, foderhinkar och foderpåsar (ikea-kassar).
Foder så som hösilage, hö och havre ingår men det är bra att ha med lite hö till övergången, övriga tillskott medtag själva.

Ankomst
På ankomstdagen är ni välkomna att anlända till gården mellan 14-15 För att göra er och ev. häst hemmastadda innan det är dags för fika samt utdelning av hästar. Därefter väntar en rundtur i stallarna och det första dressyrpasset för någon av våra instruktörer. På kvällen görs sedan schemat för resten av veckan. Här kan du se ett exempel på hur schemat kan se ut.

_DSC3681_DSC3540