Till dig som anmält dig

_DSC2612_DSC2741
Vad kul att du vill komma till oss för ett fartfyllt och vidareutvecklade ridläger.
Anmälan sker här på vår hemsida. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften på 2 500:- ska sättas in på bg 5361-9615 senast 7 dagar efter anmälan. Om anmälningsavgiften inte inkommit inom 7 dagar kan vi inte garantera platsen Resterande belopp ska vara Brolöten till hand senast 7 dagar före ankomst. Hör eleven/målsman icke av Brolöten efter det att inbetalningen gjorts har eleven kommit med på aktuell kurs. Vid färre än tre anmälningar flyttas man över till en kurs som är fler bokningar på men då kontaktar vi DIG.
Du är under din vistelse på Brolöten också försäkrad genom oss om någonting skulle hända.

Utrustning
Sängkläder (påslakan, underlakan, örngott), handduk, badlakan, baddräkt, regnkläder, ridkläder, gummistövlar, ridstövlar, sporrar, oömma kläder, varm tröja. Toalettartiklar, myggstift, ridhjälm, papper & penna, tvättmedel, och eventuellt någon dvd-film till kvällen.

Kom ihåg att vi rekommenderar märkning av all utrustning. All utrustning ska också vara tvättad med tanke på smittorisk.
_DSC3167_DSC3258
För er med egen häst:
Träns, sadel, benlindor och el. benskydd, dressyrspö, sporrar, longerlina, ryktsaker, sjukvårdsartiklar, knoppgummisnoddar, foderhinkar och foderpåsar (ikea-kassar).
Foder så som hösilage, hö och havre ingår men det är bra att ha med lite hö till övergången övriga tillskott medtag själva.

Ankomst
På ankomstdagen är ni välkomna att anlända till gården mellan 14 och 15 För att göra er och ev. häst hemmastadda innan det är dags för fika samt utdelning av hästar. Därefter väntar en rundtur i stallarna och det första dressyrpasset för någon av våra instruktörer. På kvällen görs sedan schemat för resten av veckan. Här kan du se ett exempel på hur schemat kan se ut.

_DSC3681_DSC3540