För dig som anmält med egen häst

Då vi nu har mottagit din anmälan hälsar vi dig hjärtligt välkommen till kursen som börjar vid 15-tiden på fredagen med gemensam fika. Du är välkommen att infinna dig mellan kl. 13.00 och 14.00.

Brolötens Dressyrcentrum ligger vid riksväg 57 (Järna-Katrineholm) mellan Stjärnhov och Sparreholm, vägbeskrivning finns här. Tjejerna som arbetar i stallet tar emot dig och visar vart din häst ska stå.

 Ni kommer att ha ett dressyrpass på fredagen och på fredagskvällen gör vi tillsammans schema för lördagen. Hösilage eller hö och havre ingår men är det några andra tillskott utöver detta så tar ni med det själva. Hästarna står på halm, det finns också angivna rasthagar som ni har möjlighet att använda under helgen.

 Medtag: Ridhjälm, ridstövlar, sadel, träns, benlindor/skydd, foderpåsar och foderhinkar, ridkläder och eventuellt sporrar.

Ni sover i dubbelrum, om någon önskar enkelrum så maila gärna oss om det, medtag lakan och handduk och var god meddela eventuella allergier eller speciella önskemål om mat i god tid före ankomst.

Kursen avslutas på söndagen vid femton-tiden, tveka inte att maila oss med eventuella frågor.